Introductie

Door Little Bear op donderdag 9 juni 2011 17:28 - Reacties (3)
Categorie: -, Views: 1.813

Bij een eerste blog post hoort altijd een introductie, so here goes.

De primaire insteek van dit blog is dat het niet persoonlijk is. Eender welke behoefte om hier mijn naam, leeftijd of ander soort ongein te verspreiden ontbreekt me volledig. Langs de andere kant zal dat me niet beletten om situaties wanneer nodig tot in vrij groot detail uit de doeken te doen.

Ik ben al even op zoek naar een plek om allerlei zaken van me af te schrijven. Een rant waarin ik klaag over de Belgische verkeersperikelen. Een brainstorm over een nieuw projectje waar ik me aan wil wagen. Een review van een film die ik recent heb gezien. Een verhaal over mijn huisdieren die elkaar weer naar de strot vliegen...

Bovenop dat alles wil ik dit online hebben staan. Een plek waar ik makkelijk mijn schrijfsels kan opslaan en bijhouden. Waar ik controle heb over de zichtbaarheid voor het grote publiek. Waar ik er over 5-10-15 jaar nog steeds aankan. Tweakblogs lijkt me aan al deze voorwaarden te voldoen, en met mijn karma punten doe ik toch niets zinvols!

Wellicht zullen de meeste blogs gaan over een projectje waar ik sinds recent mee in mijn hoofd zit. Het bouwen van een arcade cabinet. Maar daarover meer in een volgende post.

Veel plezier met de blogs te lezen. Ik ga me ondertussen een broodje satť maken!

Volgende: Arcade Cabinet: Het Idee 06-'11 Arcade Cabinet: Het Idee

Reacties


Door Tweakers user Lemming, donderdag 9 juni 2011 17:37

Ik wacht al op jouw eerste blogpost met inhoud ;)

Door Tweakers user Beatboxx, donderdag 9 juni 2011 18:16

Blogs kosten geen karma;)

Door Tweakers user Little Bear, donderdag 9 juni 2011 18:37

Blog setup kost 5.000 karma points :-) I should know for I just started mine :-)

Reageren is niet meer mogelijk